x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fosta directoare a Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj, găsită moartă în albia Someşului Rece

Fosta directoare a Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj, găsită moartă în albia Someşului Rece

22 Feb 2017   •   14:35
Fosta directoare a Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj, găsită moartă în albia Someşului Rece

Luni, 20 februarie, Elena Chiorean, fost director al Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj, acum pensionară a plecat de acasă la plimbarea pe care obişuia să o facă în fiecare zi, pe străzile satului Someşul Rece.

Nimic din ceea ce a urmat nu părea posibil în momentul în care femeia a plecat la plimbarea cotidiană.

După mai multe ore de aşteptare soţul Elenei Chiorean a început să se îngrijoreze, îngrijorare împărtăşită şi de fiul celor doi soţi. Aceştia au sunat-o de nenumărate ori însă fără succes, la telefon nu răspundea nimeni.

Într-un final, soţul fostei directoare a alertat poliţia iar fiul său a lansat un apel disperat pe Facebook. Nu peste multă vreme vestea a căzut peste familia Chiorean ca un trăznet. Femeia a fost găsită de poliţişti zăcând moartă în albia râului Someşul Rece.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care femeia a decedat.

Aparent, Elena Chiorean ar fi avut ceva probleme cu legea de pe vremea când era directoarea Centrului de Transfuzii, aceasta fiind dată în judecată de o fostă subalternă care susţine că nu i-au fost acordate anumite sporuri.

×