x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă o nenorocire pe șoselele, 4 morți, din care un copil, în urma unui accident în județul Satu Mare

Încă o nenorocire pe șoselele, 4 morți, din care un copil, în urma unui accident în județul Satu Mare

03 Iul 2017   •   18:04
Încă o nenorocire pe șoselele, 4 morți, din care un copil, în urma unui accident în județul Satu Mare
Sursa foto: Foto: ISU Satu Mare

Un accident cu urmari deosebit de grave s-a produs luni, in orasul Livada, județul Satu Mare.

In urma coliziunii dintre doua autoturisme, patru persoane au decedat (inclusiv un copil de 5 ani), iar a cincea victima a fost transportata la Unitatea Primiri Urgente Satu Mare.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din Satu Mare si Negresti Oas cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma, patru ambulante SMURD si trei ambulante SAJ.

“Pe raza localității Livada s-a produs un accident rutier soldat cu cinci victime, dintre care patru au murit, fiind activat planul roșu de intervenție. În urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat cinci victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii. Victimele încarcerate au fost extrase din autoturism, însă prezentau leziuni incompatibile cu viața, personalul medical fiind nevoit să le declare decedate. Din nefericire, un copil în vârstă de aproximativ cinci ani, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu a supraviețuit. Pompierii, paramedicii și personalul medical au intervenit și pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta, ulterior fiind transportată la UPU Satu Mare”, se arată în comunicatul ISU Satu Mare.
 

×