x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O persoană din județul Vaslui a murit într-un incendiu

O persoană din județul Vaslui a murit într-un incendiu

25 Dec 2016   •   11:13
O persoană din județul Vaslui a murit într-un incendiu

O persoană şi-a pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un incendiu, în localitatea Deleni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. 

Potrivit unui comunicat de presă remis duminică Agerpres, militarii Detaşamentului de Pompieri Vaslui, împreună cu membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Deleni, comuna Deleni. 

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, compusă din trei camere, construită din pământ şi acoperiş pe structură din lemn şi învelitoare din tablă. Din informaţiile preliminare oferite de către apelant, în interiorul casei ar fi fost surprins de flăcări proprietarul casei, în vârstă de 81 de ani, cunoscut cu probleme locomotorii. Din nefericire, acest lucru s-a confirmat, iar după lichidarea incendiului pompierii au găsit într-una dintre camere trupul carbonizat al acestuia. Au ars locuinţa, pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, şi bunurile din interior (mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, documente şi altele). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire", se arată în comunicat. 

×
Subiecte în articol: incendiu