x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE în familia unei campioane olimpice din România: Unicul său fiu a MURIT la pescuit

TRAGEDIE în familia unei campioane olimpice din România: Unicul său fiu a MURIT la pescuit

19 Sep 2015   •   21:39
TRAGEDIE în familia unei campioane olimpice din România: Unicul său fiu a MURIT la pescuit
Sursa foto: nelsonpeng/Getty Images/iStockphoto

Tragedie în familia fostei canotoare românce Rodica Arba. Fiul fostei sportive, I. Arba, a decedat electrocutat în seara zilei de sâmbătă, 19 septembrie.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tragedia s-a produs în timp ce tânărul în vârstă de aproximativ 26 ani se afla la pescuit, undeva în zona Vadu Izei, unde familia ar avea, de altfel, domiciliul. Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs drama, însă o ipoteză de lucru ar fi că undiţa a agăţat, încă nu se ştie cum, nişte fire de curent. Mai exact, tânărul a lovit cu lanseta cablurile de înaltă tensiune.

În urmă cu doar câteva minute, trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Şi mai dramatic este faptul că mama tânărului, Rodica Arba, alături de tatăl băiatului, este plecată în Moldova, la înmormântarea unei rude decedate în străinătate. Rodica Arba-Pușcatu, în vârstă de 53 ani, este o canotoare română, dublu laureată cu aur la Los Angeles 1984 și Seul 1988. După ce s-a retras din activitatea sportivă de înaltă performanţă, a fost angajată a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, până la pensionare.

Tânărul decedat era singurul său fiu şi a fost la rândul său sportiv de performanţă, participând la rândul său la competiţii internaţionale de caiac-canoe, scrie infomm.ro.


×
Subiecte în articol: amy winehouse cauza deces Rodica Arba