x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Brașov. O tânără polițistă a fost găsită împușcată în cap. S-a întâmplat de ziua ei

Tragedie la Brașov. O tânără polițistă a fost găsită împușcată în cap. S-a întâmplat de ziua ei

31 Dec 2021   •   10:04
Tragedie la Brașov. O tânără polițistă a fost găsită împușcată în cap. S-a întâmplat de ziua ei

În noaptea de joi spre vineri, o tânără polițistă de 29 de ani a fost găsită împușcată în cap, într-un apartament din Brașov. Femeia s-ar fi sinucis de ziua ei, după ce ar fi lăsat un bilet de adio.

Femeia a fost găsită în urma unui apel la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD. Potrivit unor surse din cadul anchetei, femeia era ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov. În timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), informează Antena 3.

În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. Tânăra i-ar fi transmis astfel soțului ei, polițist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, că îi pare rău, dar că a decis să-și pună capăt zilelor. 

Soțul acesteia este și el polițist în cadrul SICE Brașov. Cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului.

Din primele verificări, ea a ales să își pună capăt zilelor din cauza geloziei, folosind pistolul din dotare, scrie Antena 3.

Între 2019 și 2021, femeia a lucrat la serviciului resurse umane, linia de muncă  secretariat, documente clasificate și arhivă, la Postul de Poliție Comunală Bod.

Din 1 martie 2021, a trecut în corpul ofițerilor de poliției, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

×
Subiecte în articol: sinucidere