x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr din Rădăuţi s-a spânzurat în scara unui bloc de locuinţe

Un tânăr din Rădăuţi s-a spânzurat în scara unui bloc de locuinţe

20 Feb 2017   •   13:28
Un tânăr din Rădăuţi s-a spânzurat în scara unui bloc de locuinţe

Un tânăr din Rădăuți și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se într-o scară de bloc din localitatea de domiciliu. Rămas fără tată de mic, Marian A. și-a pierdut și mama, care s-a luptat ani buni cu o boală grea. Tânărul de 28 de ani a devenit cunoscut în Rădăuți ca om al străzii, fiind adesea văzut în zona Pieței Mici. Rădăuțenii erau revoltați sâmbătă, când trupul său neînsuflețit a fost găsit într-o scară de bloc, deoarece autoritățile au ajuns la fața locului abia după patru ore de la macabra des­coperire.

La data de 18 februarie 2017, în jurul orei 07.45, Poliția municipiului Rădăuți a fost anunțată prin 112 despre faptul că în scara unui bloc de pe strada Eudoxiu Hurmuzachi se află o persoană spânzurată. In urma verificărilor făcute de polițiști a fost găsit cadavrul lui Marian A., în vârstă de 28 de ani, din Rădăuți, care era agățat cu o coardă elastică. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului din Rădăuți pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de Biroul Investigații Criminale Rădăuți.

Sursa: obiectivdesuceava.ro

×