x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Motivul pentru care omul de afaceri Ciprian Melinte şi-a luat viaţa

Vaslui - Motivul pentru care omul de afaceri Ciprian Melinte şi-a luat viaţa

21 Feb 2017   •   16:09
Vaslui - Motivul pentru care omul de afaceri Ciprian Melinte şi-a luat viaţa

Omul de afaceri Ciprian Melinte şi-a luat viaţa în urmă cu câteva zile, chiar în clădirea restaurantului său.

Bărbatul a lãsat un bilet de adio înainte de a recurge la gestul extrem. Si-a cerut iertare pãrintilor, sotiei, tuturor celor dragi. I-a rugat pe nasii fetitelor sale sã aibã grijã de ele, iar în final a transmis un mesaj, important cât o lectie de viatã: “Depresia este o boalã grea”, a spus el. 

Boala generatã de stres, de supãrãri, neglijatã de foarte multi oameni, a învins un om puternic, asa cum era considerat Ciprian Melinte. O mare de oameni a venit sã îl conducã pe ultimul drum si multi l-au plâns pe cel despre care nimeni nu avea niciun cuvânt rãu de spus. A sustinut copiii necãjiti de la “Star of Hope”, fãcea mereu donatii cazurilor sociale despre care auzea fie si întâmplãtor si îsi fãcuse proprii angajati si colaboratori prieteni adevãrati, lucru rar si mare în vremurile acestea. Tot efortul acesta, toatã grija purtatã altora si munca multã la firmã l-au costat însã propria-i sãnãtate.

Gestul fatal a fost fãcut la ora 9 si 5 minute, dupã cum spun anchetatorii, confirmati de legisti, moment în care si angajatii de la Empire au auzit un zgomot ciudat în podul restaurantului, dar, din pãcate, nu au ştiut despre ce este vorba.

Sursa: vremeanoua.ro

×