x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Veranda Mall pune la dispoziţia locuitorilor din cartierul Obor 1.000 de locuri în parcarea subterană

Veranda Mall pune la dispoziţia locuitorilor din cartierul Obor 1.000 de locuri în parcarea subterană

20 Sep 2017   •   18:03
Veranda Mall pune la dispoziţia locuitorilor din cartierul Obor 1.000 de locuri în parcarea subterană

Ca urmare a codului galben de furtună, anunţat pentru Bucureşti, Veranda Mall pune la dispoziţia locuitorilor din cartierul Obor 1.000 de locuri, gratuit, în parcarea subterană, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai dezvoltatorului. 

'Începând cu orele 16.00, Veranda Mall anunţă că va pune la dispoziţia locuitorilor din cartierul Obor şi din proximitate 1.000 de locuri în parcarea subterană, în limita disponibilităţii, ca urmare a avertizărilor meteo pentru această seară. Şoferii îşi vor putea lasă maşinile în siguranţă la Veranda Mall până mâine dimineaţă (joi), odată ce vremea se va stabiliza. Centrul comercial este situat pe Stradă Ziduri Moşi, nr. 23', arată un comunicat remis AGERPRES de Veranda Mall. 

Capitala se află miercuri, după ora 18,00, sub incidenţa atenţionării de Cod galben de instabilitate atmosferică şi intensificări ale vântului, a anunţat reprezentanta ANM Gabriela Băncilă. 

"Municipiul Bucureşti se află sub incidenţa atenţionării Cod galben de instabilitate atmosferică şi intensificări ale vântului, în intervalul critic pentru zona Municipiului Bucureşti încep în această după-amiază, după ora 18,00, şi aşa cum spuneam cel mai probabil în intervalul 20,00 - 22,00 noaptea, vântul se va intensifica treptat, instabilitatea atmosferică urmând a se manifesta prin averse torenţiale, cantităţi de apă în jur de 25 de litri pe metru pătrat, izolat posibil în unele cartiere chiar 35 de litri pe metru pătrat, iar aceste averse vor fi însoţite, aşa cum de altfel cu toţii cunoaştem, de intensificări ale vântului, pe care în momentul de faţă (...) le apreciem a atinge 55 - 65 de km pe oră, izolat posibil mai ridicate în funcţie de canalizarea din centrul oraşelor", a spus Băncilă, într-o conferinţă de presă.

×