x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 2018 este anul lor. Realizări spectaculoase pentru nativii acestei zodii

2018 este anul lor. Realizări spectaculoase pentru nativii acestei zodii

25 Noi 2017   •   08:19
2018 este anul lor. Realizări spectaculoase pentru nativii acestei zodii

O lună ne mai desparte de un nou an, pentru care, cel mai probabil, fiecare dintre noi avem aspiraţii noi, aşteptări măreţe şi multe dorinţe. Ei bine, astrologic vorbind, unor singuri nativi le vor merge toate strună. 2018 este anul lor, cel în care pot face tot ce îşi propun, aşa că dacă eşti născut sub semnul Fecioarei ai toate motivele să fii fericit. 

Profesional, 2018 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizează şi merg aproape de la sine pe drumul cel bun, conform rtv.net. Este urmarea firească a reuşitelor din ultima vreme, iar Fecioarele se bucură de simpatia şi sprijinul unor personaje influente.

Anul 2018, pentru toate Fecioarele, indiferent de data naşterii, este un an care oferă ocazii de progres pe plan profesional, de avansare şi îmbunătăţire a statutului.

În dragoste, veţi fi puşi la încercare în lunile aprilie, mai şi iunie şi cel mai bine ar fi să gândiţi înainte să acţionaţi.  Dacă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmaţi prea tare, fiindcă nu sunt şanse să dureze, iar dacă vrei să te căsătoreşti, ar fi bine să nu stabileşti data nunţii în acea perioadă. 

 

 În anul 2018 nu o să ai probleme cu sănătatea, daca te menajezi. Ai un organism rezistent, iar energia fizică de care dai dovadă nu ar strica să o consumi în slaa de sport. Aşa arăţi şi bine. 

Nu ai probleme cu banii, însă, dacă eşti tentant să faci un împrumut, abţine-te în lunile mai şi iunie. În rest, nu ai niciun fel de restricţii. Astrele ţi-au prezis unul dintre cei mai buni ani din viaţă.  

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 2018