x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT în Maramureş: Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi

ACCIDENT în Maramureş: Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi

19 Aug 2015   •   09:46
ACCIDENT în Maramureş: Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi

Cinci persoane, între care se aflau doi copii, au fost rănite, miercuri dimineaţă, într-un accident de circulaţie pe DN 1C Baia Mare - Dej- Cluj.

Cele cinci persoane au fost internate pentru îngrijiri medicale la SJU Baia Mare.

Potrivit Poliţiei Rutiere Baia Mare, accidentul s-a produs pe un tronson al DN 1C, în apropierea pădurii Două Veveriţe - Satulung pe fondul unei depăşiri, fără a se lua măsurile de siguranţă.

Posesorul unui autoturism Skoda înmatriculat în Germania a efectuat o manevră de depăşire a unui TIR, lovind un motopedist care circula fără semnale luminoase. În urma impactului dintre cele două vehicule, autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului, iar pasagerii au fost răniţi.

În urma impactului, şoferul maşinii (29 de ani), soţia acestuia şi cele două fetiţe, una de 8 ani, respectiv 5 ani, au suferit multiple leziuni corporale, iar conducătorul motopedului, un tânăr în vârsta de 19 ani care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permis de conducere, a fost grav rănit.

Răniţii au fost transportaţi la SJU Baia Mare de echipajele SMURD. Poliţia Rutieră Baia Mare continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN 1C