x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident Slobozia - Un martor a fost audiat

Accident Slobozia - Un martor a fost audiat

de Corina Trandafir    |    03 Dec 2005   •   00:00
Accident Slobozia - Un martor a fost audiat

Politistii au audiat ieri-dimineata singurul martor in cazul accidentului produs marti la Slobozia si in care au murit 16 persoane.
Comisarul Calin Mandica de la Inspectoratul de Politie Ialomita a declarat ca exista o persoana din Tulcea care ar fi vazut cum s-a produs accidentul.

Se pare ca o ipoteza mai veche in explicarea accidentului, aceea a crengii cazute pe sosea, este acum reluata. Asta in conditiile in care anchetatorii au exclus din start aceasta varianta, sustinand ca acele crengi au cazut pe sosea dupa momentul producerii impactului.

SANCTIUNI. Nemultumit de reactia institutiilor implicate in anchetarea accidentului de marti, prefectul de Ialomita, Marinica Cazacu, a anuntat ca va solicita ministerelor de resort anchetarea sefilor de servicii si chiar destituirea celor care nu si-au indeplinit corespunzator atributiile de serviciu. Reamintim ca Inspectoratul de Politie Ialomita a emis in decurs de doua zile doua comunicate contradictorii, iar la spital situatia nu a diferit prea mult in privinta furnizarii datelor despre pacientii internati.

×
Subiecte în articol: observator