x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amanta lui Nichita: Mă ameninţa şi mă bătea! Mergea la psiholog! (VIDEO)

Amanta lui Nichita: Mă ameninţa şi mă bătea! Mergea la psiholog! (VIDEO)

de Dragoş Tănase    |    05 Mai 2015   •   10:33
Amanta lui Nichita: Mă ameninţa şi mă bătea! Mergea la psiholog! (VIDEO)
Sursa foto: Captură video (antena3.ro)

Adina Samson (33 de ani) a făcut, în sfârşit primele declaraţii publice. În faţa jurnaliştilor, fosta amantă a primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, a făcut acuzaţii grave. Tânăra spune că a fost bătută şi ameninţată cu moartea de către edil, pentru că ea nu i-a acceptat cererea în căsătorie.

Mai mult, ea spune că ar avea înregistrări care demonstrează că a fost ameninţată. Chiar de ziua lui onomastică, de Sf. Gheorghe, acesta a spus o că o distruge şi că acesta va fi scopul său în viaţă.

Relaţia celor doi durează de câţiva ani, dar nu ea este motivul divorţului primarului Nichita de soţia sa.

Citeste si Amanta lui Nichita: “Mi-a promis daca accept sa fiu sotia lui ca o sa-mi dea un apartament de serviciu si o sa-mi faca diferite afaceri”

Adina Samson a absolvit Facultatea de Administraţie Publică la Universitatea „Al.I.Cuza” în 2005, după care s-a angajat în cadrul Primăriei Iaşi, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni.

Adina Samson, care a spus că nu ştie cât o să mai lucreze în primărie, conduce Serviciul de Managementul Calităţii din cadrul Primăriei Iaşi.

Amanta lui Nichita a mărturist şi că Nichita mergea la psiholog. "Mergea să îşi rezolve anumite traume din copilărie", a spus femeia.

×