x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 3 a difuzat imagini, în premieră, cu Mircea Băsescu în timp ce negocia cu familia lui Bercea Mondial - VIDEO

Antena 3 a difuzat imagini, în premieră, cu Mircea Băsescu în timp ce negocia cu familia lui Bercea Mondial - VIDEO

10 Sep 2015   •   21:58
Antena 3 a difuzat imagini, în premieră, cu Mircea Băsescu în timp ce negocia cu familia lui Bercea Mondial - VIDEO

Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, recunoaştea, fix în urmă cu un an, că a primit bani de la familia lui Bercea Mondial, pentru o intervenţie în justiţie. 

 
Dovoada stă într-o serie de înregistrări filmate cu telefonul mobil de Florin Anghel, zis Bercea Băsică - fiul lui Bercea Mondial, şi difuzate în exclusivitate la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, aflat în dialog cu fiul lui Bercea Mondial, Bercea Băsică, recunoaştea că a luat o sumă de bani. 
 
Spunea că la el au ajuns 250.000 (nu se specifică dacă euro sau dolari - n.r.), "atunci când mi s-a pus mormanul ăla de dolari în braţe".
 
Florin Anghel susţinea că a dat 600.000 pentru ca tatăl lui să facă doar un an de închisoare. Mircea Băsescu spune că la el au ajuns doar 250.000 de dolari.
 
La un an de la scandalul care a cutremurat scena politică din România, Mihai Gâdea a prezentat un nou material video, în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, stă la negocieri cu membrii familiei Bercea.

PUBLICITATE
 
"Difuzăm materialul în cunoştinţă de cauză. Mai ales că şi dumneavoastră sunteţi în cunoştinţă de cauză. Acum aveţi toate datele şi puteţi să hotărâţi ce este justiţie şi ce nu. Ce este democraţie şi ce nu. Ce este societate democratică liberă şi ce este un sistem politic care a compromis oameni cheie din diverse instituţii. Pentru că procurorul Iacobescu, care demonstra că toate aceste lucruri sunt fapte penale, a fost executat mediatic şi apoi a fost executat aşa cum mafioţii îşi execută adversarii. Vreau să fiu cât se poate de clar: Nu vreau să impresionez pe nimeni. Dar această claritate ne poate ajuta. Dacă în perioada următoare ni se va întâmpla din nou ceva, vreunuia dintre noi, dacă cuiva i se va părea că jurnaliştii noştri sunt periculoşi, pentru că aduc lumină în nişte chestiuni întunecate, să ştiţi de unde este", a explicat Mihai Gâdea.

Citește mai mult aici



×