x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Iovan - Raport de autopsie fara surprize

Cazul Iovan - Raport de autopsie fara surprize

de Miruna Pasa Petru    |    Violeta Fotache    |    09 Dec 2005   •   00:00
Cazul Iovan - Raport de autopsie fara surprize

Medicii legisti au incheiat ieri raportul privind decesul hotului Bogdan Iancu, impuscat de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, ne-au declarat surse judiciare. Potrivit documentului, moartea violenta a fost cauzata prin impuscarea cu o arma de foc, cu proiectile multiple.

CONCLUZII. Legistii au constatat ca "tragerea s-a putut efectua de la o distanta apreciata la circa un metru". Directia de tragere a fost stabilita de la dreapta la stanga craniului si oblic, de sus in jos. Celelalte leziuni constatate pe antebratul drept si gamba stanga "s-au putut produce prin lovire de corpuri dure, cu 1-2 zile inainte de deces". Acestea nu au vreo legatura cu moartea lui Bogdan Iancu. De asemenea, alcoolemia hotului era de 1,5 la mie.

Concluziile raportului nu schimba cu nimic pozitiile familiilor Iovan si Iancu. "Consideram ca raportul medico-legal confirma in totalitate declaratia lui Adrian Iovan si celelalte probe administrate in cauza", sustine avocatul Dan Nastrut. De partea cealalta, aparatoarea familiei Iancu, Mariana Stefan, sustine in continuare "executia cu sange rece".

×
Subiecte în articol: observator