x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este ziaristul de la L'Express care l-a intervievat pe Victor Ponta?

Cine este ziaristul de la L'Express care l-a intervievat pe Victor Ponta?

de Dan Constantin    |    15 Iun 2015   •   09:39
Cine este ziaristul de la L'Express care l-a intervievat pe Victor Ponta?
Sursa foto: LIVIU SOVA/AGERPRES FOTO

Anchetarea premierului Victor Ponta de catre procurori DNA, motiunea de cenzura, imunitatea parlamentarilor, coincidenta de momente intre chemarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura, rolul Presedintelui Iohannis in actuala criza politica au fost temele unui interviu cu Primul Ministru al Romaniei difuzat de editia electronica a saptamanalului francez L'Express.

Cine este ziaristul care s-a intalnit cu Victor Ponta vineri 12 iunie, cu cateva ore inainte de votul din Parlament asupra motiunii de cenzura?

Autorul interviului,Charles Haquet este mentionat de L'Express ca'' trimis special'' al publicatiei.

In cadrul saptamanalului parizian Haquet are pozitia de ''grand reporter'', gradul profesional cel mai inalt intr-o redactie.

Ziaristul este nascut in 1966 si este cunoscut si pentru romanele cu teme istorice publicate. In 2014 a primit Premiul romanului de aventuri pentru thrillerul ''Les Fauves d'Odessa''.

L'Expres este un saptamanal de stiri, considerat cu o orientare ''deasupra stangii sau dreptei'' cum aprecia redactorul sef Christoph Barbier.

Tirajul mediu pe numar a fost in 2013 de 433.000 exemplare. Este difuzat in chioscuri miercurea.

Publicatia face parte din grupul de presa Mag&NEW CO detinut in coproprietate de omul de afaceri franco- israelian Patrick Drahi si de francezul Marc Laufer. 

×