x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulație închisă pe A2, între București și Fetești

Circulație închisă pe A2, între București și Fetești

18 Mar 2018   •   16:49
Circulație închisă pe A2, între București și Fetești

Circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Bucureşti şi Feteşti, este închisă duminică, începând cu ora 16:00, pe ambele sensuri, din cauza fenomenului meteo de ploaie îngheţată care generează apariţia spontană a poleiului, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Fenomenul meteo de ploaie îngheţată este foarte periculos, instalându-se spontan şi afectând semnificativ siguranţa circulaţiei rutiere, avertizează CNAIR, care recomandă ruta ocolitoare: Bucureşti - DN 3 - Fundulea - DN 3 - Lehliu - DN 3A - Drajna - DN 3A - Feteşti. 

CNAIR menţionează că sectorul Drajna - Feteşti a fost închis preventiv pentru a evita producerea de accidente rutiere cauzate de poleiul de pe carosabil. 

Reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. 

Conform unei atenţionări Cod galben emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 18:00, în Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău, Ilfov, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea se vor semnala depuneri semnificative de polei, mai ales pe conductori, arbori şi obiecte din apropierea solului.

AGERPRES

×