x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de şase ani, omorât de câini, la Suceava

Copil de şase ani, omorât de câini, la Suceava

24 Mar 2012   •   10:44
Copil de şase ani, omorât de câini, la Suceava

Un copil in varsta de sase ani a murit, sambata la pranz, dupa ce a fost atacat de caini pe un camp din satul Calinesti, apartinand comunei sucevene Darmanesti. Potrivit primelor date, trupul copilului, care are mai multe muscaturi, a fost gasit de catre o femeie care a sunat la Serviciul unic de urgenta 112.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, Ionut Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii au fost sesizati, sambata, ca in afara localitatii Calinesti Enache, la aproximativ o suta de metri de casele de locuit, se afla cadavrul unui copil.

Epureanu a precizat ca, cel mai probabil, copilul a murit in urma unor muscaturi multiple de caine, inclusiv in zona gatului.

Parintii sunt in stare de soc, a mai aratat sursa citata, care a precizat ca politistii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs acest eveniment.

In prezent, politistii incearca sa stabileasca daca animalele aveau proprietari.

Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca, sambata dimineata, copilul a plecat de acasa sa se joace pe un imas din apropierea casei si a fost atacat de caini.

Acest atac a fost vazut de la distanta de doua femei, dar pana au ajuns acestea la locul respectiv copilul nu mai misca.

Prefectul Sorin Arcadie Popescu a declarat ca deocamdata nu se stie daca animalele au proprietari sau este vorba despre caini comunitari, dar ca politistii au declansat deja o ancheta pentru a stabili acest lucru.

Potrivit primarului comunei sucevene Darmanesti, Dan Chidovet, copilul, care provine dintr-o familie "mai necajita" si mai are un frate in clasa a II-a, urma sa implineasca sase ani in luna aprilie.

Edilul a mai spus ca, in cazul in care se stabileste ca acei caini aveau proprietari, acestia vor fi trasi la raspundere pentru ceea ce s-a intamplat.

×