x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dacă mănânci acum o ȘAORMA, las-o jos. După ce o să vezi fotografia asta o să-ți schimbi GUSTURILE

Dacă mănânci acum o ȘAORMA, las-o jos. După ce o să vezi fotografia asta o să-ți schimbi GUSTURILE

28 Iun 2014   •   21:41
Dacă mănânci acum o ȘAORMA, las-o jos. După ce o să vezi fotografia asta o să-ți schimbi GUSTURILE
Sursa foto: Dacă mănânci acum o ȘAORMA, las-o jos. După ce o să vezi fotografia asta o să-ți schimbi GUSTURILE

O șaorma cu de toate! Desfătarea culinară principală a românului prea leneș sau prea ocupat să aprindă un aragaz sau cu prea puțini bani să-și permită o masă adevărată la restaurant, șaorma a devenit cel mai vândut "fel de mâncare" în fast-food-urile din România. Cererea este mare, iar profitul șaormeriilor decent , așa că toată lumea este mulțumită. Cunoaștem cu toții condițiile în care se prepară șaroma. Câteodată fără mănuși care să nu permită contactul cu pielea, mizerie pe jos, transpiratia care se scurge șiroaie către lipie sau chiflă, oamenii care prepară șaorma sunt mai mult sau mai puțin preocupați de ceea ce fac și mai mult interesați să le facă mai repede.

Însă, ceea ce veți vedea în imaginea de mai jos depășește orice nesimțire. Probabil cu intenția de a ne face să vomităm ultima masă și apoi de a umple golul rămas cu o șaorma, unul dintre artiștii șaormari s-a fotografiat urcat cu picioarele goale pe carnea de pui, încercând s-o îndese pe țepușă. Uluitor, fotografia a fost postată pe Facebook, pentru că "distracție" și pentru că șaorma. Poftă bună!


×
Subiecte în articol: saorma saorma non-stop