x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un senator american avertizează: „Dacă Ucraina va pierde războiul, Republica Moldova este în pericol major!”

Un senator american avertizează: „Dacă Ucraina va pierde războiul, Republica Moldova este în pericol major!”

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2023   •   17:40
Un senator american avertizează: „Dacă Ucraina va pierde războiul, Republica Moldova este în pericol major!”
Sursa foto: Hepta

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac relatează că, prezent la “Lincoln Day”, organizată la Mar-a-Lago, Florida, a avut un schimb de opinii cu senatorul american Rick Scott: „Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol”.

„În acest sfârșit de săptămână, am revenit, la invitația prietenilor mei din Partidul Republican, la sărbătoarea , organizată la Mar-a-Lago, Florida”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El relatează că l-a reîntâlnit pe senatorul Rick Scott, una dintre vocile influente ale Partidului Republican, și a avut un schimb de opinii cu privire la situația generată de războiul declanșat de Rusia și provocările pe care le înfruntă R. Moldova.

„Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, Republica Moldova este în pericol major. Prin urmare, este imperios să susținem și să apărăm pe toate palierele Republica Moldova. De asemenea, să investim continuu în înzestrarea armatei României și să consolidăm în fiecare zi parteneriatul nostru cu Statele Unite ale Americii”, încheie Tomac.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Rick Scott republica moldova