x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dramă uriasa în familia româncei de 19 ani care s-a sinucis în Italia. Oana e cea de-a doua fiică pe care părinţii o pierd

Dramă uriasa în familia româncei de 19 ani care s-a sinucis în Italia. Oana e cea de-a doua fiică pe care părinţii o pierd

17 Dec 2017   •   07:41
Dramă uriasa în familia româncei de 19 ani care s-a sinucis în Italia. Oana e cea de-a doua fiică pe care părinţii o pierd

Părinţii Oanei Maria Cioponea trec printr-o dramă uriaşă. Tânăra care s-a sinucis după ce a rămas fără job e cel de-al doilea copil care le-a murit.

Potrivit presei italiene, familia româncei cunoaşte o a doua tragedie. Prima a fost în urmă cu câţiva ani, când sora Oanei Maria Cioponea a murit. 

Sora Oanei şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier. Ziarele italiene spun că tânăra se ducea la mare, iar maşina în care se afla a fost distrusă în accidentul extrem de violent.

Moartea surorii a fost o traumă pentru Oana Maria Cioponea. Iar problemele fetei s-au agravat în ultima vreme, deşi a încercat să se refugieze într-o relaţie cu un tânăr italian, cu care se logodise, scrie Observator.

 

Selfie cu Oana Maria Cioponea

Însă, după ce şi-a pierdut locul de muncă de la un centru comercial din Balsorano, Oana a căzut într-o gravă depresie. Fata de 19 ani şi-a pus capăt zilelor. A fost găsită fără suflare, în baie, chiar de tatăl ei, care şi-a pierdut şi cea de-a doua fiică. Oana Maria Cioponea a fost înmormântată sâmbătă, în Italia.

×
Subiecte în articol: oana Maria Cioponea