x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SIBIU. Fetiţă grav rănită la ora de înot. Micuţa a fost împinsă de un coleg, de pe trambulină

SIBIU. Fetiţă grav rănită la ora de înot. Micuţa a fost împinsă de un coleg, de pe trambulină

de Alina-Elena Vasiliu    |    25 Iul 2014   •   15:38
SIBIU. Fetiţă grav rănită la ora de înot. Micuţa a fost împinsă de un coleg, de pe trambulină
Sursa foto: SIBIU. Fetiţă grav rănită la ora de înot. Micuţa a fost împinsă de un coleg, de pe trambulină

O fetiţă din Sibiu a fost rănită, astăzi, în timpul orei de înot, iar acum se află în stare gravă la spital. Loviturile pe care le-a suferit la cursurile de înot i-au cauzat fracturi multiple, la nivelul bazinului, al mandibulei şi la picior, informează Antena 3.

Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere arată că victima se pregătea să sară în bazin, însă un coleg, care participa, alături de ea, la cursurile de înot, a împins-o de pe trambulină. Fetiţa a căzut pe marginea bazinului, pe ciment.

Tatăl fetiţei, într-o intervenţie la postul Antena 3, a spus că medicul nu a intervenit, pentru a veni în ajutorul copilei. „Aveam încredere în instructor. Acum văd că şi balustradele sunt prea înalte. Sunt concepute pentru adulţi, nu pentru copii”, a declarat tatăl.

La rândul său, medicul care o îngrijeşte pe fetiţă a spus că aceasta se află în stare gravă şi că va fi operată, în cursul zilei de astăzi. Doctorul a adăugat că speră ca micuţa să nu rămână cu sechele grave şi să se poată recupera destul de repede, după acest accident.

 

×