x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop saptamanal 4 - 10 iunie 2018. Fecioarele vor avea parte de o scurta vacanta

Horoscop saptamanal 4 - 10 iunie 2018. Fecioarele vor avea parte de o scurta vacanta

01 Iun 2018   •   08:56
Horoscop saptamanal 4 - 10 iunie 2018. Fecioarele vor avea parte de o scurta vacanta

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 4 - 10 iunie 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Concentrarea se mentine pe fluxul numerar, pe castiguri sau achizitii importante. Ambitia dumneavoastra este puternica si aveti cateva idei excelente de finantare. Este o saptamana buna pentru afaceri si comert.

TAUR 21.04-21.05: Relatiile cu partenerii si prietenii sunt calde. Sunteti determinati sa cumparati tot felul de cadouri pentru cei dragi insa va trebui sa fiti atenti cu finantele. Totusi, nu dispuneti de atatia bani cat ati vrea sa cheltuiti.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti o dorinta arzatoare sa va retrageti din lumea agitata din jurul dumneavoastra si nu din motive antisociale, ci din dorinta de a va concentra doar pe lumea interioara. Insa sufletul parca ar vrea sa iesiti si sa va distrati. Dumneavoastra decideti.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile va concentrati mai mult pe valorile si idealurile personale. Veti examina cu atentie rolul pe care acestia il joaca in viata dumneavoastra. Fiti rabdatori cu sefii si cu parinti, mai ales luni.

LEU 22.07-22.08: Puteti folosi lumina in care sunteti pusi in aceasta perioada in avantajul dumneavoastra. Sunteti patrunsi de o stare de bine si asta se vede in cheful de viata cu care ii molipsiti si pe cei din jur. Credeti in dumneavoastra, in propriul viitor si intelegeti ca nimeni si nimic nu este perfect.

FECIOARA 23.08-22.09: Daca sunteti norocosi, in aceste zile calatoriti intr-o scurta vacanta. De asemenea, beneficiati de oportunitati legate de invatamantul superior, de legislatie, medicina si de formarea profesionala. Ar putea chiar incepe o relatie romantica. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti dornici sa discutati cu partenerii si prietenii apropiati. Cu toate acestea, o discutie in contradictoriu se poate declansa si poate genera mici conflicte. Insa nu va plac disensiunile si veti incerca sa anihilati orice discutie aprinsa.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop