x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

16 Iul 2006   •   00:00
PNL - "Mucii pe freza" nasc conflicte
"Modelul de urmat nu este nicidecum cel al baiatului cu mucii pe freza, cum ii place unui prieten de-al meu sa spuna despre cineva care a facut parte din PNL, dar in prezent este suspendat", a afirmat premierul Tariceanu la scoala de vara a TNL de la Gura Humorului. Simtindu-se vizat, deputatul Cristian Boureanu a replicat ca Tariceanu nu are "cei sapte ani de acasa", apreciind totodata ca premierul nu este in masura sa vorbeasca despre modele politice. (Gabriela Antoniu)

FESTIVAL - Medias, cetate medievala 2006
Artistii mestesugari din judetele Transilvaniei si-au dat intalnire pentru trei zile in judetul Sibiu, la Festivalul "Medias, cetate medievala 2006". Evenimentul, organizat de Primaria Medias, a avut parte de demonstratii de lupta intre cavaleri, spectacole de teatru, dans si muzica medievala, dar si de mesteri populari care au realizat in fata participantilor produse de arta traditionala. (D.T.)

AMBASADA UK - Sistem nou de vize din septembrie
Ambasada Marii Britanii la Bucuresti va introduce un nou sistem de acordare a vizelor, a anuntat ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, la Scoala de vara a tineretului liberal de la Gura Humorului. Potrivit ambasadorului Marii Britanii, noul sistem va fi introdus din septembrie si va consta in posibilitatea ca solicitantul vizei sa stabileasca prin internet cu ambasada o data "convenabila" pentru interviul care are loc pentru acordarea vizei.

×
Subiecte în articol: observator