x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

18 Mai 2006   •   00:00
AMENDA PENTRU CFR. Consiliul Concurentei a amendat CFR Marfa cu peste sapte milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta. Este incriminat abuzul in relatia cu operatorii privati pentru serviciile de remizare a locomotivelor si odihna personalului. Reprezentantii CFR Marfa vor contesta in instanta decizia. (Adrian Mihai)

TULCEA. Doua eleve din Tulcea au fost filmate de prietenii lor in timp ce faceau sex, materialele video fiind ulterior difuzate pe internet, informeaza Rompres. Prima dintre eleve, in varsta de 17 ani, a fost de acord sa pozeze goala pentru prietenul sau, insa a sustinut ca nu a stiut ca este filmata in timp ce facea dragoste si ca nu a fost de acord ca materialul video de 16 minute sa fie facut public pe internet. Cel de al doilea material are drept protagonista o alta eleva din Tulcea, care este filmata in timpul unei partide de sex oral.

CLANUL ROSCA. Procurorii bucuresteni au retinut ieri inca 12 persoane suspectate ca ar face parte din "clanul Rosca". Printre acuzati se afla si Marius Stoaca, membru al unui alt clan din Capitala, acuzat de aderare la grup de crima organizata. Inculpatii vor fi prezentati in cel mai scurt timp in fata judecatorului, cu propunere de arestare preventiva.

ALBA. Trei tineri din Zlatna si-au pierdut viata ieri dupa ce Dacia in care se aflau a intrat frontal intr-un tir care venea din sens opus. Circulatia pe DN 74 , unde a avut loc accidentul, a fost blocata mai bine de o ora. La fata locului au ajuns cateva echipaje de la politie, ambulanta si descarcerare.

GREVA LA GARDA. Angajatii Garzii Financiare din toata tara sunt, incepand de astazi, in greva generala pe termen nelimitat. Grevistii vor protectie impotriva evaziunii fiscale, plata orelor suplimentare si o dotare necesara pentru desfasurarea activitatii specifice. "Statul este dator fiecarui comisar al Garzii Financiare 50 de milioane de lei vechi pentru cele peste 600.000 de ore suplimentare efectuate. Vom solicita compensarea orelor suplimentare cu zilele de greva, asta insemnand cateva luni", a declarat Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici (FNSP). Saptamana trecuta angajatii Garzii au fost in greva de avertisment. (Elena Stan)

CRAIOVA. Un adolescent a ajuns, marti noapte, in serviciul de urgenta al Spitalului Judetean din Craiova, fiind impuscat in picior de un agent de Politie care-l somase sa se predea, dupa ce a furat un autoturism impreuna cu trei prieteni, transmite Mediafax.

DN 1. Traficul rutier pe Drumul National 1 este restrictionat pe portiunea Comarnic - Sinaia, din cauza lucrarilor de refacere a carosabilului in care au aparut fisuri ca urmare a unei alunecari de teren, informeaza Rompres. Restrictia, intrata in vigoare de ieri, va fi ridicata peste aproximativ trei luni. In prezent, circulatia se desfasoara pe partea dreapta a drumului, in ambele sensuri.
×
Subiecte în articol: observator