x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

08 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează că, deşi la emisi-unile tv par mereu gata să sară în sprijinul cetăţenilor, primarii sunt de negăsit atunci când chiar este nevoie de ei. Pentru o audienţă, cetăţeanul "de rând" trebuie să aştepte luni întregi.



? Ne întrebăm când se vor termina asfaltările începute printre blocuri în campania electorală. Poate în campania viitoare.

!! Ne enervează părinţii care-şi lasă copiii să ţipe în faţa rafturilor din magazine. Adică ne enervează că-i lasă şi ei pleacă mai departe ca şi cum au capitulat, nu mai au ce să le facă. Nu ştim dacă e o lecţie de viaţă ce vor ei să-i înveţe, dar ştim că în acest timp ne scot nouă creierii. Pentru că, da, copiii nervoşi au un ţignal deosebit de enervant.

!! Ne enervează imprimeurile cu leopard care sunt considerate sexy şi mereu la modă. Nu vă supăraţi, da' imprimeurile cu palmele pe fund când or să vină la modă? Dar imprimeurile cu buze pe sâni?

!! Ne calcă pe nervi proasta creştere a unor persoane care locuiesc pe Şos. Mihai Bravu, care confundă coşul de gunoi din casă cu capetele celor care trec pe stradă. Nu vă mai aruncaţi mizeriile pe geam, că drumul până la ghenă e scurt!

!! Ne enervează că, deşi farmaciile s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, foarte puţine sunt deschise după ora 18:00. Deci, ai grijă să te îmbolnăveşti până la apusul soarelui! 

×
Subiecte în articol: observator