x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Litigiu pe Vila Gelsor - Scoasa la licitatie

Litigiu pe Vila Gelsor - Scoasa la licitatie

15 Noi 2005   •   00:00

Unul dintre imobilele fostei companii Gelsor Network SA, fondata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, va fi scos la licitatie publica in luna decembrie pentru recuperarea unei datorii de 1.468.129,57 de lei. Executorii judecatoresti trebuie sa obtina banii pentru firma Dramiral Group SA, in baza unui Bilet la Ordin emis la data de 18 decembrie 2001 si ajuns la scadenta zece zile mai tarziu. Vila situata pe strada Paris, numarul 34 si terenul aferent, cu suprafata de 1.109 mp, au fost evaluate la suma de 2.883.162,59 de lei. De asemenea, imobilul figureaza in Cartea Funciara ca aflat sub sechestru asigurator in favoarea parchetului inca din mai 2003.

Executorul judecatoresc, Lucian Ezer, ne-a declarat ieri ca este vorba despre un simplu dosar de urmarire imobiliara, dar a refuzat sa faca orice alt comentariu. Contactat telefonic, Sorin Ovidiu Vantu ne-a declarat nu are vreo legatura cu aceasta licitatie. "Este o problema comerciala dintre doua companii. Nu este problema mea", a sustinut omul de afaceri.

URMARIT. De altfel, Vintu este cercetat de Departamentul National Anticoruptie (DNA), dupa ce procurorii Parchetului instantei supreme si-au declinat competenta. La inceputul lunii mai 2003, procurorii au inceput urmarirea penala impotriva acestuia pentru infractiunea de spalare de bani. Potrivit anchetatorilor, presupusa activitate infractionala, Vantu ar fi pagubit Banca Agricola cu peste 4,6 milioane de lei (46 de miliarde de lei vechi).

×
Subiecte în articol: observator