x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martira din casa Băsescu

Martira din casa Băsescu

de Luiza Moldovan    |    06 Mai 2014   •   15:57

Săraca Ioana Băsescu! După ce că i-a cumpărat lu’ tac-su un teren de un milion de euro, acuma tre’ să scoată din portofel (uau, cum sună asta!) 5 000 – 6 000 de euro pe lună ca să-l plătească! Băi, da’ ticălos tată mai are! O vrăjeşte Ăl Bătrân să-i cumpere un ditamai terenul, după care vine în interviuri şi zice “îşi permite, că-i notar, câştigă mai bine ca majoritatea românilor”! Îmi pare foarte aim sori, mistăr prezidănt, dar cred că vă înşelaţi! Suntem într-o ţară căreia-i merge foarte bine, pentru că doar d-aia i-aţi fost preşedinte atâta timp, ca s-o scoateţi din căcat (ceea ce aţi afirmat de o mie de ori c-aţi făcut-o, devenind, astfel, primul vidanjor al ţării). Deci, domnule preşedinte, trebuie să vă anunţ că Ioana Băsescu nu câştigă mai bine ca majoritatea românilor, câştigă la fel, ba poate chiar mai puţin, pentru că românii o duc foarte bine, deoarece le-aţi fost căpitan zece ani! Ceea ce, vorba aia, cine are să-i trăiască, cine nu, poate-o să-i crească!

Deci, domnule preşedinte! Cum vă permiteţi? Majoritatea românilor trăiesc demenţial de bine şi câştigă beton, ceea ce vă mulţumim şi vă dorim! Ioana Băsescu să se simtă ameninţată! Oricând poate s-o scoată de pe moşie (mă rog, pe tatăl ei, că ea stă la bloc) un pensionar care dă mai mult şi vine cu nişte documente false, în care se atestă că Nana nu-i a lu’ Băsescu, e a urmaşilor urmaşilor lui, adică ai pensionarului. Să vedeţi atunci cum o să-i tremure Ioanei pixu-n mână. “Păi, bine, dar eu…” iar pensionarul fără scrupule să-i zică “valea”. Dar, în fine, să nu exagerăm!

Nana şi-a găsit acum apropitarul de drept şi aşa o să rămână în vecii vecilor amin. Sper totuşi că Băsescu şi-a făcut un testament ceva. Cum că, adică, îi lasă Ioanei, al cărei teren e, …. ăăă….. terenul. Pe care-l plăteşte chiar ea. Dar i-l lasă el, că-i bun şi drept. Nici un fir de păr pe piept.

Mă întreb dacă Ioana o putea dormi noaptea, că Udrea, când avea datoria aia la BRD, care nu mai ştiu de cât era, nu putea să pună geană pe geană. Oare Ioanei îi vine Moş Ene pe la gene sau se gândeşte la cum să-i plătească lu’ tac-su idealul lui de-o viaţă de a devein latifundiar? E drept că pământul e sfânt! Mai ales pământul de la Nana. Ăla e cel mai sfânt. Aşa cadou mă gândesc să-i fac şi io lu’ tata. Un teren de un million de euro pe care să-l plătesc, după puterile mele neajutate, eu. Că doar, după zece ani de Băsescu, o duc cum nu se poate mai bine.

×