x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Eu cred că se impune să ieşim în stradă, din solidaritate cu doamna Rarinca

Mircea Badea: Eu cred că se impune să ieşim în stradă, din solidaritate cu doamna Rarinca

28 Mai 2015   •   08:42
Mircea Badea: Eu cred că se impune să ieşim în stradă, din solidaritate cu doamna Rarinca

Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, realizată de Mihai Gâdea, că şi-ar dori să vadă ceva mai multă iniţiativă din partea preşedintelui Iohannis, când vine vorba de cazul Rarinca.

"În legătură cu domnul Iohannis, am văzut că prezenţa românească la Roland Garros s-a mai diminuat, speram ca domnul Iohannis să aibă ceva mai mult timp pentru agenda românului de rând, nejucător de tenis. Poate s-a mai luat cu scrisul, poate lucrează la volumul "Pâş-pâş". Dacă tot domnul Iohannis găseşte să se intereseze de aşa-zisul nepotism din Parlament, de ce nu ar fi interesat de faptul că un cetăţean al României a fost băgat la închisoare şase luni? Cine numeşte şefii din justiţie? Preşedintele. Şeful DNA - preşedintele. CSM - preşedintele. Ba chiar mi se pare că este obligat să aibă o poziţie publică. Sigur, că dânsul nu poate să o dea afară pe doamna Stanciu, care, cu toată dragostea, dă dovadă de multă nesimţire. Mult de tot. Asta e părerea mea, nu a decis un judecător asta. Am decis eu, în forul meu interior. Deci nu va demisiona niciodată. Sigur, domnul Iohannis nu o poate demite, dar cred că domnul Iohannis ar putea să îi spună ceva public", a spus realizatorul TV.

În fine, Mircea Badea a arătat că societatea civilă ar trebui să îşi facă din nou simţită prezenţa, din punctul său de vedere.

"Cred că în acest moment se impune să ieşim în stradă, noi cetăţenii care vrem să ne arătăm solidaritatea cu doamna Rarinca. Eu cred că o astfel de ieşire se impune, din solidaritate cu doamna Rarinca", a concluzionat Mircea Badea.

×