x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neinteresant

Neinteresant

16 Oct 2006   •   00:00
1 Discursul tinut de premierul Calin Popescu Tariceanu la Conferinta Comunitatilor Romanesti din Europa, care s-a desfasurat la Bucuresti.
E neinteresant atat timp cat pe premierul Tariceanu nu-l prea intereseaza ce se intampla cu romanii din tara.

2 Sperantele lui Miron Mitrea ca in cazul lui Adrian Nastase, PSD sa nu ajunga intr-o situatie similara cu aceea de la PNL, aceea de a-l exclude din partid. Mitrea mai zice ca l-a sfatuit pe Nastase sa aiba rabdare pana isi rezolva problemele delicate.
Suna mai degraba a avertisment pentru Nastase, sa stie ce-l asteapta, decat a preocupare reala a lui Mitrea. Mai ales ca, desi face pe prietenul dragut, prevenitor, Mitrea nu s-a dat in laturi de a-l lucra pe Nastase la DNA.

3 Anuntul lui Ioan Talpes privind constituirea unui grup de initiativa in vederea infiintarii Uniunii Populare Social Crestine (UPSC).
Cu alte cuvinte, daca e duminica e Talpes si UPSC. Cred ca fostul pesedist s-a prins si el ca e bine ca duminica sa faci valuri ca sa apari lunea in ziar. Te vede lumea altfel. E posibil. Partidul de buzunarul din dreapta sa fie din stanga. Sau invers.

×
Subiecte în articol: observator