x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opt polițiști, între care și adjunctul Poliției Rutiere, acuzați de mușamalizarea unui accident cu victime, vor fi cercetați în libertate

Opt polițiști, între care și adjunctul Poliției Rutiere, acuzați de mușamalizarea unui accident cu victime, vor fi cercetați în libertate

01 Aug 2015   •   09:02
Opt polițiști, între care și adjunctul Poliției Rutiere, acuzați de mușamalizarea unui accident cu victime, vor fi cercetați în libertate
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Adjunctul Poliţiei Rutiere Bucureşti, Daniel Piştea, şi alţi şapte poliţişti de la Brigada Rutieră şi Secţia 2 din Capitală, acuzaţi că au încercat să muşamalizeze un accident rutier, vor fi cercetaţi în libertate, a decis sâmbătă Judecătoria Sectorului 1.

Magistraţii au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de arestare preventivă a celor opt poliţişti, însă decizia nu este definitivă. Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar.

Comisarul Daniel Piştea, adjunct la Brigada Rutieră Bucureşti şi Ioan Daniel Bocan, şeful Secţiei 2 Poliţie, împreună cu alţi doi poliţişti de la Brigada Rutieră, Liviu Daniel Cânea şi Auraş Eugen Ţuţui, precum şi trei agenţi de la Secţia 2 de Poliţie, Mihăiţă Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre, sunt acuzaţi de procurori că au încercat să muşamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutieră.

Potrivit unor surse judiciare, Marius Maghiari a accidentat o femeie pe raza Secţiei 2 Poliţie din Capitală, însă poliţiştii au încadrat evenimentul ca fiind accident de muncă.

Poliţistul ar fi încercat să ajungă la o înţelegere amiabilă cu femeia, după care i-ar fi oferit bani pentru a nu depune plângere împotriva lui.

×