x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul de Neamţ, rănit grav într-un accident rutier. O altă persoană a murit în urma impactului

Prefectul de Neamţ, rănit grav într-un accident rutier. O altă persoană a murit în urma impactului

14 Ian 2014   •   11:40
Prefectul de Neamţ, rănit grav într-un accident rutier. O altă persoană a murit în urma impactului

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost rănit, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 15D şi în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, arată primele informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Neamţ.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Neamţ, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 15D, între localităţile Horia şi Dulceşti. Comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef al Poliţiei Neamţ a declarat că vinovat de producerea accidentului este şoferul unui autoturism care a depăşit neregulementar.

"Şoferul unui Logan, în vârstă de 64 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară pe raza comunei Trifeşti şi a intrat în plin în autoturismul condus de prefectul George Lazăr. În urma coliziunii, şoferul vinovat a decedat. Prefectul George Lazăr şi ceilalţi pasageri sunt policontuzionaţi', a declarat, pentru Agerpres, comisarul şef Paul Tablan.

În urma investigaţiilor efectuate la Spitalul municipal Roman, medicii au decis transportarea prefectului George Lazăr la o clinică de specialitate din Iaşi, fiind suspect de fractură cervicală. Ceilalţi doi pasageri ai autoturismului Wolkswagen Touareg, proprietatea Prefecturii Neamţ, au rămas internaţi la Spitalul Roman.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

×