x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prima ediţie a Galei Naţionale a Copiilor Supradotaţi

Prima ediţie a Galei Naţionale a Copiilor Supradotaţi

24 Feb 2013   •   17:09

Aflată la prima ediţie, Gala Naţională a Copiilor Supradotaţi îşi propune stimularea, reunoaşterea publică a rezultatelor deosebite ale copiilor cu talent care s-au remarcat în toate domeniile, inclusiv leadership, publicistică, literatură şi ştiinţe.
Pe scena acestei gale vor fi prezentate poveşti de viaţă şi experienţe de succes ale copiilor cu inteligenţă peste medie.

Soluţia propusă în cadrul acestei gale este recunoaşterea publică şi premierea talentelor în toate domeniile,  crearea unor mecanisme de încurajare a copiilor şi tinerilor din România cu şanse reduse de a-şi exprima talentul, sub coordonarea unor specialişti în dezvoltarea talentelor, în cadrul unui CENTRU DE PROGRAME ŞI MENTORING poziţionându-se ca o modalitate de ameliorare a procesului de dezvoltare a personalităţii acestora.

Evenimentul va fi moderat de Lajos Kristof, director programe şi consiliere copii supradotaţi, specializat în psihoterapie şi consiliere, cu experienţă în jurnalism, Liviu Anghel, membru de excelenta IRSCA Gifted Education, iar asistenţa producţiei este asigurata de Dana Beleiu, cu experienţă şi pregătire în jurnalism.

Invitaţi speciali: Maia Morgestern, Florin Chilian, Iustin Capră
Evenimentul va avea loc luni, 25 februarie, orele 18,00, la Sala Dalles.


×
Subiecte în articol: copii superdotati