x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PROTEST SPONTAN: Poştaşii clujeni au întrerupt lucrul pentru două ore, nemulţumiţi de condiţiile de muncă

PROTEST SPONTAN: Poştaşii clujeni au întrerupt lucrul pentru două ore, nemulţumiţi de condiţiile de muncă

24 Apr 2014   •   12:22
PROTEST SPONTAN: Poştaşii clujeni au întrerupt lucrul pentru două ore, nemulţumiţi de condiţiile de muncă

Angajaţii din cadrul Poştei Cluj au întrerupt joi lucrul pentru două ore, în cadrul unui protest spontan declanşat la Oficiul Poştal de Distribuire Centralizată Cluj-Napoca, după care reprezentaţii protestatarilor au fost primiţi la o discuţie de conducerea societăţii.

Poştaşii au apelat la această formă de protest pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de condiţiile de muncă. Ei au refuzat joi să mai meargă pe teren, timp de două ore, în cursul dimineţii.

'Avem salarii mici, care nu au mai fost majorate din 2008. De asemenea, oamenilor nu le-au fost date echipamente de protecţie şi nu li s-au decontat integral abonamentele de transport în comun din luna ianuarie. De asemenea, ne confruntăm cu un deficit de personal, fiind nevoie de încă 12 angajaţi la partea de distribuţie', a declarat liderul regional al Sindicatului Liber din Poşta Română, Marcel Giurge, citat de Agerpres.

Acesta a discutat la finalul protestului cu membri din conducerea clujeană a Poştei Române şi a spus, după întrevederea avută cu aceştia, că li s-au dat asigurări angajaţilor că până săptămâna viitoare se vor rezolva o parte din problemele ridicate de poştaşi şi că se vor lua măsuri pentru deblocarea unor posturi în sistem.

'În cazul în care situaţia nu se va rezolva, noi vom relua acţiunile de protest', a spus liderul de sindicat. Acesta a mai precizat că săptămâna viitoare va avea loc şi o discuţie la sediul Prefecturii Cluj, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social.

×