x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tanara disparuta - Gasita dupa trei zile

Tanara disparuta - Gasita dupa trei zile

21 Oct 2005   •   00:00

Drama familiei Baran a luat sfarsit ieri-dimineata. Fiica lor, Nevenka, disparuta de luni 17 octombrie, a fost gasita de cativa colegi in zona scolii in jurul orei 9:00. Au reusit cu greu sa o convinga sa vina la scoala, era foarte speriata si incoerenta.

LA SCOALA. Antrenorul Dumitru Nicu, directorul scolii, ne-a spus ca a chemat-o la el in birou si a rugat-o sa-si sune parintii. "Parea speriata si naucita, nu am incercat sa o trag de limba, am considerat ca este cel mai bine sa vorbeasca cu parintii si cu politia. A spus ca atunci cand a coborat din autobuz, cativa insi au imobilizat-o si au dus-o undeva, unde au sechestrat-o".

Comandantul Sectiei 2 de Politie Constanta, cel care s-au ocupat de acest caz, ne-a declarat ca fata (insotita de parinti) a intrat in audieri ieri-dimineata.

"Nu am reusit sa aflam unde a fost si ce-a facut, deoarece nu este foarte coerenta si se contrazice in declaratii. Pe de alta parte, infirma ca ar fi fost marti la Scoala 16, unde au vazut-o o clasa intreaga, o profesoara si directoarea. Este curata, nu prezinta urme de violenta. Noi am recomandat parintilor consilierea psihologica". Ieri, parintii fetei au refuzat sa dea presei orice declaratie.

×
Subiecte în articol: observator