x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un cățel a supraviețuit 13 zile fără apă și mâncare

Un cățel a supraviețuit 13 zile fără apă și mâncare

25 Apr 2015   •   12:14
Un cățel a supraviețuit 13 zile fără apă și mâncare

Un câine, din rasa dachshund, a stat prins sub o bucată de beton, timp de aproape două săptămâni, chiar în curtea casei sale, relatează presa americană.

Stăpânii au căutat-o îndelung pe Lucy, au postat afișe prin tot orașul Derby, Kansas, în speranța că cineva le va găsi câinele, însă fără niciun rezultat.

În urmă cu două zile, însă, al doilea câine al familiei a început să latre și să sape lângă o bucată de beton care se afla chiar în curtea casei. Stăpânii s-au apropiat de acel loc și au auzit un lătrat slab, după care au început și ei să sape până când au vazut nasul și un ochi al cățelului. Au cerut ajutorul pompierilor care în scurt timp au reușit să scoată animalul de sub bucata de beton după care l-au dus repede la veterniar.Câinele avea numai câteva unflături și vânătăi dar în rest era nevătămat.

Este un mister cum acest câine a putut trăi atât de mult timp fără apă și fără mâncare. Stapâna lui Lucy, Rebecca Felix, spune că este un miracol și cu siguranță este un dar de la Dumnezeu că și-a regăsit cățelul.

×