x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost ofiţer de poliţie din Vaslui s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului

Un fost ofiţer de poliţie din Vaslui s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului

17 Mai 2009   •   00:00

Un fost ofiţer de poliţie, în prezent salariat al Serviciului Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor (SPCJEP) Vaslui, s-a sinucis, duminică, aruncându-se în faţa unui tren.



Potrivit poliţiştilor vasluieni, Ionel Vezeteu, în vârstă de 54 de ani, a fost accidentat mortal de trenul personal Mărăşeşti - Iaşi la aproximativ doi kilometri de Staţia CFR Vaslui.

"Mecanicul de locomotivă a povestit organelor de anchetă că l-a observat pe bărbat lângă şinele de cale ferată şi l-a avertizat acustic, însă acesta nu a reacţionat şi s-a aruncat în faţa trenului. Deocamdată, nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe Ionel Vezeteu să se sinucidă. Bărbatul nu a spus nimănui despre intenţia sa şi nici nu a lăsat vreun bilet de adio", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

În decursul anilor, Ionel Vezeteu a lucrat ca ofiţer în cadrul serviciilor economic şi de ordie publică din IPJ Vaslui. După desprinderea Serviciului de Evidenţă a Populaţie din Poliţie şi trecerea în subordinea Consiliului Judeţean Vaslui, Ionel Vezeteu a devenit salariat al SPCJEP Vaslui, de unde a şi ieşit la pensie în urmă cu câţiva ani. Cu toate acestea, fostul ofiţer de poliţie a rămas în continuare şi salariat al instituţiei în cauză, însă se afla pe o listă a persoanelor de la Consiliul Judeţean care urmau să fie disponibilizate deoarece cumulau pensia cu salariul.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator