x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, din garaj: "USL nu mai are limite. Atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia"

Băsescu, din garaj: "USL nu mai are limite. Atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia"

10 Aug 2012   •   14:24
Băsescu, din garaj: "USL nu mai are limite. Atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia"

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat vineri ca face un apel la USL "sa inteleaga ca atacurile la CC sunt inutile si subrezesc institutia" si a mentionat ca, daca judecatorii au niste probleme, el are convingerea ca si le rezolva intre ei, iar CC nu trebuie adusa in disputa politica.

"Am vazut atacul de ieri al lui Victor Ponta, care trimitea Parchetul la CC. Am vazut atacurile de azi la adresa Curtii Constitutionale ale lui Radu Stroe si Noricai Nicolai", a spus Basescu, acesta fiind de parere ca "in momentul de fata USL nu mai are limite. Fac un apel la ei sa inteleaga ca atacurile la CC sunt inutile si subrezesc institutia. Daca judecatorii au niste probleme, eu am convingerea ca si le rezolva intre ei. Amestecul politicului in problemele CC reprezinta un grav act de subrezire a institutiei. CC nu trebuie adusa in disputa politica".

Intrebat, pe de alta parte, daca a vazut stenogramele aparute in cazul Dobre, Basescu a raspuns: "Foarte sincer, nu. Am avut alta treaba".

×