x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Dacă UNPR va vota pentru Mihai Răzvan Ungureanu probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare

Dragnea: Dacă UNPR va vota pentru Mihai Răzvan Ungureanu probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare

27 Iun 2015   •   16:23
Dragnea: Dacă UNPR va vota pentru Mihai Răzvan Ungureanu probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare
Sursa foto: Foto: Oana Pavelescu

Liviu Dragnea, care se află la Pitești la lucrările Comitetului Executiv Naţional al organizaţiei de femei a partidului, a declarat că: ”Vrem cu tărie să continuăm guvernarea, dar nu în orice condiţii. Dacă UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare. Noi nu putem să stăm să aflăm de la televizor cum să votăm pentru anumite proiecte. Orice s-ar întâmpla, PSD este un partid puternic şi cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot încearcă distrugerea sa. În câteva zile Victor Ponta va reveni în ţară şi lucrurile se vor calma” relatează presa locală.

Liviu Dragnea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că absenţa premierului din ţară "tulbură foarte mult partidul şi coaliţia", făcând, totodată, referire la anumite nemulţumiri care există în partid "faţă de anumite declaraţii, gesturi şi acţiuni care s-au întâmplat în coaliţie în ultimele zile". De asemenea, Dragnea a subliniat că PSD nu intenţionează să părăsească guvernarea, însă nu va sta în orice condiţii.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea nemultumit de unpr