x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. 4 zodii vor fi favorizate de astre

Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. 4 zodii vor fi favorizate de astre

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2024   •   19:00
Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. 4 zodii vor fi favorizate de astre
Sursa foto: Captura antena3.ro

Sunt mulţi nativi care dau lovitura zilele acestea. Printrei aceștia, Berbecii, Gemenii, Balanţele şi Peştii sunt favoriţii sorţii.

Berbec

O săptămână în care predomină sentimentele altruiste și pozitive. Sunteți năpădiți de influxuri benefice. Vin peste voi schimbări rentabile, chiar întoarcerea cuiva în casa voastră va fi o mare bucurie. Deci dați dovadă de tot ce înseamnă prietenie. Iar dacă sunteți singuri, încercați să faceți primul pas către persoana pe care ați spus ochii sau care vă interesează, pentru că prietenii vă vor susține și vă vor sprijini. De multe ori, chiar prietenii vă pot face cunoștință cu acea persoană pe care n-aveți curajul să o abordați. 

Taur

Săptămână când bună, când rea. Are perioade ca și Taurul, de instabilitate. Câteodată e cuprins de pasiune. Sentimentele lui sunt în general exclusiviste. Da, are momente când e posesiv, gelos, dur și toate acestea se datorează faptului că își dorește să manevreze banii sau cu alte cuvinte, portofelul familiei să stea la el.

Gemeni

O săptămână în care simțiți voi, Gemenii, că renașteți, vă reînnoiți, sunt lucruri benefice în jurul vostru, aveți mare libertate de acțiune și vă doriți acest lucru. Și cu toate astea, în conjunctura actuală, vă puteți salva dintr-o situație dificilă pe care chiar voi înșivă ați creat-o. Veți primi în săptămâna următoare vești și așteptați întoarcerea unei persoane dragi 

Rac 

Racul va avea parte de fericire, reușită, se va afirma, i se vor recunoaște meritele, va clarifica fericit o situație lăsată undeva în coadă de pește. Dați dovadă de mare vitalitate și cei care sunteți iubitori de artă sau chiar creați frumos aveți un mare succes săptămâna viitoare.

Leu

Leul are parte de rea-credință din partea unor oameni, se simte abandonat, trădat, cu prieteni care sunt numai de fațadă. Nu puteți să faceți mare lucru, fiind prizonerul unei situații. O conjunctură de moment, aşa că încercați să vă descurcați cu ce aveți, pentru că nu puteți să depășiți. Deci o săptămână ceva mai grea și mai complicată pentru nativi.

Fecioară

Fecioara are o carte care simbolizează rapiditate, în tot ceea ce înseamnă acțiune, că e profesional, că e undeva o schimbare de locuință sau o schimbare de parteneri. În tot cazul, schimbarea este benefică. Aveți parte de multe deplasări și cu toate aceste lucruri pe care le suportați voi săptămâna viitoare, șansa e de partea voastră. Condiția este să vă asumați răspunderea acțiunilor voastre.

Balanță

O carte excelentă, care spune că este momentul ca tot ce întreprindeți să fie benefic, să fie în favoarea voastră. Aveți parte de reușită, dar nu de o reușită banală. Reușita va fi una excepțională și cu un deznodământ fericit al unei situații!

Scorpion

Sunteți protejat în săptămâna următoare, iar protecția vine din partea unei personalități marcante, cu un suflet generos. Trebuie să fiți încrezători în tot ceea ce faceți acum, în tot ce acționați. Vă aflați pe calea cea bună. În curând sau chiar la începutul săptămânii, se întrevede o alianță serioasă. Pentru cei care își doresc chiar o căsătorie, sunt șanse mari.

Săgetător

În săptămâna următoare aveți o energie bine canalizată, aveți și forță activă, dominați situația, sunteți plini de dinamism, combativitate, iar aceste lucruri vă conduc la reușită. Pot apărea între voi, adică cu alte persoană de sex opus, raporturi pasionale, forța voastră de atracție fizică și magnetică e uluitoare săptămâna viitoare.

Capricorn

Veți demara o acțiune. Asta e numai începutul, iar acțiunea se poate orienta undeva spre zona profesională, dar cel mai mult spre o zonă amoroasă. A început să vină căldura și își face de cap Capricornul.

Vărsător

Cartea Vărsătorului simbolizează timpul, înțelepciunea, puterea de reflecție și liniștea, dar și singurătatea pe care v-o doriți în săptămâna următoare. Aveți oameni în jurul vostru care vă sprijină, iar voi, care de multe ori nu prea sunteți așa materialiști, așteptați o recompensă care se dovedește până la urmă a fi tardivă, dar din timiditate și pudoare, n-aveți curajul să vă cereți drepturile voastre.

Pești

O săptămână în care aveți un echilibru bun, sunteţi stăpâni pe situație, aveți parte de o călătorie, pentru unii, chiar în străinătate, dar și de descoperiri pasionale. Înaintați cu siguranță pentru că aveți succes. Şi cei care au de semnat un contract, este un contract benefic, în favoarea voastră. O întâlnire frumoasă vă va reda energia pe care aţi cam pierdut-o săptămâna trecută, spune Mihai Voropchievici, la Antena3 CNN.

×