x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Lansarea candidaturii lui Ponta - o premieră pentru România

Firea: Lansarea candidaturii lui Ponta - o premieră pentru România

de Agerpres    |    20 Sep 2014   •   11:34
Firea: Lansarea candidaturii lui Ponta - o premieră pentru România
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta reprezintă o premieră pentru România, a afirmat sâmbătă vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.

"Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie reprezintă o premieră pentru scena politică românească, (...) va fi o îmbinare perfectă între trecut, prezent şi viitor, o exprimare a mândriei de a fi român. Mesajul nostru, al PSD, al lui Victor Ponta şi al celor 70.000 de oameni care vor fi pe Arena Naţională este acela că România trebuie să fie din nou unită. După 10 ani de scandal şi conflict, avem nevoie de un preşedinte care să readucă pacea în societate şi care să ne unească pentru un proiect naţional. PSD este pregătit să dea ţării cel mai tânăr preşedinte, care va propune românilor şi întregii clase politice un proiect naţional de construcţie pe termen lung", a subliniat Gabriela Firea, într-un comunicat.

Premierul Victor Ponta îşi lansează sâmbătă, când împlineşte 42 de ani, candidatura în alegerile prezidenţiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Naţională din Capitală,  fiind aşteptaţi să participe 70.000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar şi simpatizanţi.

Evenimentul va începe la ora 16:00.

Candidatura lui Victor Ponta a fost validată în data de 12 septembrie la Congresul extraordinar de la Alba Iulia.

Preşedintele PSD şi-a depus în data de 17 septembrie la Biroul Electoral Central dosarul de candidat din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, precizând că obiectivul său va fi, dacă va ajunge preşedinte, să arate românilor că instituţiile statului pot conlucra în interesul cetăţenilor fără să mai fie înregistrate conflicte între şeful statului şi Executiv.  

×