x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai-Răzvan Ungureanu: În 2104 ne vom da seama cine joacă pe sub masă cu USL şi sabotează unitatea dreptei

Mihai-Răzvan Ungureanu: În 2104 ne vom da seama cine joacă pe sub masă cu USL şi sabotează unitatea dreptei

de Agerpres    |    22 Ian 2014   •   19:35
Mihai-Răzvan Ungureanu: În 2104 ne vom da seama cine joacă pe sub masă cu USL şi sabotează unitatea dreptei

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică (FC) a declarat, miercuri, la Piatra-Neamţ, că alegerile europarlamentare vor clarifica scena politică şi poziţionarea partidelor de dreapta în vederea alegerilor prezidenţiale.

Totodată, Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că se va înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al României, fiind deja convins că are şanse să câştige mandatul.

"Cred că europarlamentarele vor clarifica calculele partidelor de centru dreapta. La alegerile prezidenţiale, sunt convins că naţiunea va alege preşedintele de care are nevoie. Este nevoie de cel puţin 5 milioane de voturi să fii ales preşedinte, deci eu nu merg doar pe susţinerea Mişcării Populare sau a pdl-iştilor corecţi pe care i-am cunoscut. Indiferent de opţiunea lor politică pentru mine, oamenii trebuie să vadă o opţiune serioasă de vot. În 2013 ne-am adresat forţelor politice de dreapta având în minte necesitatea de a ne uni. În 2014 ne vom da seama cine joacă pe sub masă cu USL şi sabotează unitatea politică de dreapta. Sunt convins că victoria este foarte probabilă şi nu doar posibilă", a afirmat liderul FC.

Întrebat fiind în ce partid o vede pe Elena Udrea dacă aceasta va fi exclusă din PDL, Ungureanu a declarat: "oriunde unde luptă pentru reunificarea dreptei".

"Nu doar de Udrea sau de Ungureanu depinde unitatea dreptei", a mai spus el.

×
Subiecte în articol: mihai razvan ungureanu forta civica