x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reactie - PC nu are gand de fuziune

Reactie - PC nu are gand de fuziune

30 Mai 2005   •   00:00

Conservatorii constituie un partid cu peste 100.000 de membri, pe picioarele sale, angajat in a oferi electoratului o varianta politica puternica si viabila, ca atare nu are nici o intentie de fuziune.

Precizarile au fost facute ieri intr-un comunicat de presa al Partidului Conservator, potrivit caruia presedintele PC, Dan Voiculescu, nu a avansat sau macar mentionat, in vreun moment al reuniunii zonale de sambata de la Brasov sau la conferinta de presa ulterioara, ideea fuziunii Partidului Conservator cu PNL sau orice alta formatiune politica. Pe de alta parte, Partidul Conservator califica drept rauvoitoare si speculatiile de presa legate de anuntata remaniere guvernamentala, aratand ca nu s-a pus si nu se pune problema unui asemenea demers.

SPRIJIN. "Insa, intr-o astfel de eventualitate, PC isi reafirma sprijinul deplin pentru vicepremierul George Copos si ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a caror activitate a fost apreciata si de premierul Tariceanu. Cei doi ministri ai PC nu fac si nu pot face vreodata obiectul vreunui targ politic al presedintelui partidului cu vreo forta politica, fie ea si presedintele Basescu. Implicarea eficienta a vicepremierului Copos in sustinerea mediului de afaceri si eforturile de privatizare si restructurare in domeniul economiei intreprinse de ministrul Seres deranjeaza, probabil, anumite cercuri de interese care se opun reformelor in Romania", se arata in comunicatul PC. Voiculescu isi reafirma intentia de a construi o forta conservatoare puternica si spune ca acest demers "ii supara probabil pe cei care inventeaza scenarii peste scenarii, doar-doar o "iesi" vreunul". "Ii asiguram ca isi pierd timpul degeaba", se arata in comunicat. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic