x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Simona Man (PP-DD): Dan Diaconescu va deschide lista candidaţilor pentru europarlamentare

Simona Man (PP-DD): Dan Diaconescu va deschide lista candidaţilor pentru europarlamentare

de Agerpres    |    11 Feb 2014   •   18:53
Simona Man (PP-DD): Dan Diaconescu va deschide lista candidaţilor pentru europarlamentare

Lista candidaţilor Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) pentru europarlamentare este finalizată în proporţie de 90% iar Dan Diaconescu va deschide această listă, a declarat Simona Man, preşedintele PP-DD, la şedinţa de marţi a Comitetului executiv.

"Lista candidaţilor este în proporţie de 90% finalizată, ea este şi aprobată într-un Birou Permanent Naţional de aproximativ 30 de zile, va lua un vot final astăzi şi cu siguranţă după această întâlnire o vom face şi publică", a afirmat Man.

Întrebată în legătură cu numele candidaţilor, preşedintele PP-DD a spus că "Dan Diaconescu va deschide lista". Acesta va fi urmat de Simona Man, Diana Voiculescu, secretarul general al partidului, Liviu Neagu, Radu Orzaţă şi Eduard Dumitraşcu, şeful departamentului de comunicare al partidului.

Simona Man a spus că în timpul şedinţei a avut o discuţie telefonică cu Dan Diaconescu, care a explicat în ce va consta implicarea sa în campania pentru europarlamentare.

"Am avut o intervenţie telefonică şi video cu domnul Dan Diaconescu. Ne-a transmis mesajul dumnealui, a explicat tuturor membrilor Comitetului executiv în ce va consta implicarea dumnealui în campania de la europarlamentare şi faptul că va fi cu siguranţă prezent în campanie, din judeţ în judeţ, din poartă în poartă", a declarat Man, menţionând că Diaconescu va veni în ţară cel puţin cu 48 de zile înainte de începerea campaniei.

Întrebată dacă partidul pe care îl reprezintă intenţionează să se alieze cu PSD sau cu PNL, Man a spus că PP-DD va merge singur.

"Nu vom face nicio alianţă cu nimeni, noi vom merge singuri la aceste alegeri europarlamentare şi vom fi foarte atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, la faptul că această alianţă (n.r.- USL ), practic, s-a rupt, din moment ce s-a constituit o altă alianţă între aceste formaţiuni politice şi suntem convinşi că avem un culoar favorabil în acest moment şi eu consider că putem fi formaţiunea politică pe locul II la alegerile europarlamentare".

Potrivit acesteia, PP-DD a avut 68 de aleşi după alegerile parlamentare, în timp ce acum mai sunt 24 de deputaţi şi trei senatori. 

×