x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traseistul Tudor Barbu: Ştiu ce înseamnă traseismul politic; m-am opus acestui fenomen

Traseistul Tudor Barbu: Ştiu ce înseamnă traseismul politic; m-am opus acestui fenomen

de Agerpres    |    04 Mar 2014   •   17:52
Traseistul Tudor Barbu: Ştiu ce înseamnă traseismul politic; m-am opus acestui fenomen
Sursa foto:

Senatorul PNL Tudor Barbu le-a vorbit colegilor săi parlamentari, în şedinţa plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, despre fenomenul traseismului politic, afirmând că a părăsit PP-DD pentru a se alătura PC, partid - la acea vreme - membru al unei alianţe de centru dreapta, 'condusă de marele Partid Naţional Liberal'.

'Ştiu să spun ce înseamnă traseismul politic pentru că l-am mediatizat. M-am opus acestui fenomen. (...)N-am să explic de ce am plecat de la un partid care se dovedeşte, acum, a fi muribund, iar eu când am plecat nu arătam decât maturitate şi premoniţie politică justificate. Când am plecat, am făcut-o pentru o alianţă de centru dreapta, condusă de marele Partid Naţional Liberal şi m-am trezit, într-o dimineaţă, cu casa goala, lampa luată şi întrerupătoarele, cu bilet pe pernă: 'Vezi că am fugit cu PSD-ul' şi am avut tăria de caracter să rămân acolo unde m-am dus şi am spus electoratului - în alianţa de centru dreapta', a spus Barbu.

Totodată, senatorul i-a recomandat premierului Victor Ponta să verifice numărul de preşedinţi de comisii, la nivelul Senatului, care au migrat dinspre PDL către PSD. 

'Este evident că atunci când eşti deputat nu ştii cum stau lucrurile la Senat şi o să îl rog pe domnul Ponta să verifice câţi preşedinţi de comisii de la Senat sunt membri PSD veniţi de la PDL, în acest mandat, exercitând funcţii de comisii senatoriale. Nu dau lista că e foarte lungă', a mai spus liberalul.

×
Subiecte în articol: tudor barbu traseism politic