x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Socrul tinerei însărcinate care şi-a ucis cele trei fetiţe a apărut la sediul IML după câteva ore în care a dispărut cu banii de la primărie!

Socrul tinerei însărcinate care şi-a ucis cele trei fetiţe a apărut la sediul IML după câteva ore în care a dispărut cu banii de la primărie!

18 Aug 2017   •   15:34
Socrul tinerei însărcinate care şi-a ucis cele trei fetiţe a apărut la sediul IML după câteva ore în care a dispărut cu banii de la primărie!

UPDATE. După câteva ore în care a dispărut şi nu a răspuns la telefon, socrul tinerei a ajuns la sediul IML pentru a ridica, alături de familie, trupurile neînsufleţite ale celor trei copii şi ale tinerei de 30 de ani.

Socrul tinerei însărcinate care s-a aruncat în faţa unui tren împreună cu cele trei fetiţe a fugit după ce a încasat un ajutor de înmormântare în valoare de 15.000 de lei de la Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

Primăria Sectorului 5 a decis să ofere familiei celor trei fetiţe care au fost ucise de propria mamă un ajutor de urgenţă în cuantum de 15.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare.

În această dimineaţă, bărbatul s-a dus la primărie pentru a ridica banii şi de atunci s-a făcut nevăzut. Bărbatul nu a ajuns nici la Institutul de Medicină Legală şi nici acasă, iar rudele nu au cum să ridice trupurile neînsufleţite pentru că... nu au haine. Observator tv

×