x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 11, 12 şi 13 februarie

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 11, 12 şi 13 februarie

10 Feb 2016   •   20:58
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 11, 12 şi 13 februarie
Sursa foto: Marin Raica/INTACT IMAGES

Valorile termice vor marca o ușoară scădere în vestul, centrul și nordul țării, menținându-se însă peste cele specifice lunii februarie. Cerul va fi variabil. Pe arii restrânse, în regiunile intracarpatice vor fi înnorări, iar la munte va ninge. Se vor înregistra ploi izolate și trecătoare. Temperaturile vor fi cuprinse între -8 și 13 grade. În cea mai mare parte a țării, vântul va înregistra intensificări, iar pe crestele munților va sufla cu putere, spulberând zăpada. Și în Capitală se va răci, vor fi înnorări temporare și vânt puternic.

Joi

Minima: -8
Maxima: 13

Temperaturile vor scădea ușor, dar se vor menține peste mediile climatologice specifice lunii februarie. Va ploua în nord-estul țării. În zona montană va continua să ningă. Vântul va înregistra intensificări în majoritatea zonelor, mai ales în sud și pe crestele munților.

Vineri

Minima: -3
Maxima: 13

Cer variabil și înnorări locale. Va ploua în a doua parte a zilei, mai ales în regiunile din vestul țării. Vântul va avea intensificări la munte și, trecător, în Câmpia de Vest și în Delta Dunării. Temperaturile vor fi în continuare prea ridicate pentru luna februarie.

Sâmbătă

Minima: -3
Maxima: 13

Valorile termice se vor menține ridicate. Cerul va avea înnorări, iar local se vor înregistra ploi. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile de munte și pe litoral.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti11
Craiova   11
Timişoara10
Sibiu       7
Suceava 7
Galaţi     10
Constanţa 12
Cluj-Napoca6
Bacău     8
Baia Mare 6
Iași      10
Oradea      7
Reșița       10
Pitești       9
Brașov8







×