x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se încălzeşte în weekend. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

Vremea se încălzeşte în weekend. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

09 Ian 2014   •   12:45
Vremea se încălzeşte în weekend. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile
Vineri, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale în a doua decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, unde pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, când local în zonele joase de relief va mai fi ceaţă asociată trecător cu burniţe. La munte vântul se va intensifica treptat, mai ales pe creste, unde seara şi noaptea vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în special în Carpaţii Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 3 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 5 grade.

Sâmbătă şi duminică, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sud şi est, temperaturile vor mai creşte, iar ceaţa nu va mai fi atât de persistentă.

În zonele situate în interiorul arcului carpatic, vor fi înnorări şi ploi slabe, iar la munte, îndeosebi în zona mai înaltă a Carpaţilor Orientali, trecător precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

×