x close

Grădina mea. Cum decorăm grădina de Sărbători

0
24 Dec 2016 - 10:36
Grădina mea. Cum decorăm grădina de Sărbători


Suntem în ajunul Crăciunului, momentul în care toată lumea se ocupă de impodobirea bradului: natural, artificial sau în ghiveci.

Cum ar fi, însă, dacă am decora în acest an şi grădina? Asta vă propun astăzi, să acordaţi puţin timp decoraţiunilor de exterior pentru a vă lauda cu o grădină de vis.

Nu este greu şi am să va dau câteva ponturi în acest sens. În primul rând, ornaţi brazii şi copacii din livadă cu instalaţii de lumini. Nu sunt scumpe, aşezarea lor nu presupune multă muncă, însă sunt deosebit de atrăgătoare şi de efect.

Cu instalaţii de lumini puteţi orna chiar şi gardurile şi streşinile casei, astfel că locuinţa va părea ruptă din poveşti.

Puteţi aşeza în grădină, printre copaci, de exemplu, şi beculeţe, mai mari, de Crăciun. Ideal ar fi să nu abuzaţi de ele. Dacă sunt mai puţine, impactul lor va fi mai mare.

O altă variantă pentru a vă face grădina mai frumoasă este ornarea..............

Citește mai departe AICI


 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 1412


Mai multe titluri din categorie

O seară în „Cuibul Artiştilor” - teatru şi vin, din partea casei

O seară în „Cuibul Artiştilor” - teatru şi vin, din partea casei
Seară de seară, e agitaţie la Facultatea de Instalaţii din Bulevardul Pache Protopopescu. Nu, nu se înghesuie studenţii să facă ore suplimentare, ci vin oamenii la teatru, în sala de festivităţi....

Carla’s Dreams canta cu Zdob si Zdub  in super-concertul Blending Spirits Arena, la Arenele Romane

Carla’s Dreams canta cu Zdob si Zdub  in super-concertul Blending Spirits Arena, la Arenele Romane
Galerie Foto In 19 mai, la Arenele Romane, Delia, Vita de Vie, COMA, Macanache, Zdob si Zdub, Taraf de Haidouks si alti artisti ai momentului sunt prezenti  in fata fanilor, pentru a lua parte la experimentul muzical al...

Horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2017

Horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2017
Descoperă ce-ți prezic astrele în următoare săptămână, scrie ziarulring.ro. Berbec Au senzaţia că se înţeleg cu toată lumea, că lucrurile merg de la sine, dar nu reuşesc să treacă...

Cea mai bună rețetă de sos barbeque

Cea mai bună rețetă de sos barbeque
Carnea preparată la grătar are un gust inconfunfabil. Pentru a-i da o aromă deosebită este important să o ungi din când în când cu un sos barbeque. Noi îți dăm cea mai bună rețetă de...

Florin Zamfirescu: “M-au îngropat de viu, la 9 dimineaţa şi m-au scos la asfinţit!”

Florin Zamfirescu: “M-au îngropat de viu, la 9 dimineaţa şi m-au scos la asfinţit!”
Este unul dintre cei mai mari actori de teatru şi film din România, dar pentru a ajunge aici, maestrul Florin Zamfirescu a făcut nenumărate sacrificii şi nimic nu l-a clintit din parcursul său în...

O companie aeriană australiană este considerată cea mai proastă din lume

O companie aeriană australiană este considerată cea mai proastă din lume
Compania australiană low-cost Jetstar este considerată de pasagerii săi cea mai proastă din lume, informează vineri Xinhua. Unul din trei respondenţi la un sondaj internaţional care a chestionat persoane...

Staţiunile tradiţionale, cele mai căutate pe Valea Prahovei în minivacanţa de 1 Mai

Staţiunile tradiţionale, cele mai căutate pe Valea Prahovei în minivacanţa de 1 Mai
Staţiunile tradiţionale de pe Valea Prahovei, Sinaia şi Buşteni, urmate de Azuga, dar şi Cheia sunt cele mai căutate în această perioadă, aproximativ 80% din locuri fiind deja ocupate pentru minivacanţa...

Șase femei foarte frumoase și pline de îndrăzneală vor fi ispitele perfecte în sezonul al treilea al emisiunii „Insula iubirii”

Șase femei foarte frumoase și pline de îndrăzneală vor fi ispitele perfecte în sezonul al treilea al emisiunii „Insula iubirii”
Galerie Foto Sexy, provocatoare, apetisante! Așa sunt cele șase ispite care îi vor fermeca pe bărbații concurenți înscriși în cea de a treia ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula...

Limba soacrei (rețetă din Basarabia)

Limba soacrei (rețetă din Basarabia)
Limba soacrei este, în cazul de față, nu o metaforă (sau un adevăr, ziceți-i cum vreți) cu referire directă la anumite relații de familie, ci, după cum se va vedea, o rețetă delicioasă pe care am avut...

Copane de curca la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe)

Copane de curca la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe)
Copane de curca la tigaie, dupa reteta lui Tudor Gheorghe! Nu-i asa ca-i delicios? Fusei in Oltenia! Luai cu mine o papornita si-o umplui cum se putu mai bine cu retete si sfaturi culinare de prin cuhniile de pe Jii...

Reteta de sarmalute din carne de gasca (dupa Radu Anton Roman)

Reteta de sarmalute din carne de gasca (dupa Radu Anton Roman)
Reteta de sarmalute din carne de gasca (dupa Radu Anton Roman) e unul dintre cele mai savuroase preparate traditionale romanesti. „Din cale afară de fine, sărmăluțele din carne de gâscă cer un vi...

Madonna, furioasă pe proiectul unui film despre începuturile carierei sale

Madonna, furioasă pe proiectul unui film despre începuturile carierei sale
Madonna este furioasă pe proiectul Universal Studios de a realiza un film despre perioada petrecută de ea la New York, la începutul anilor '80 - calificându-l drept "şarlatan" pe oricine...

Bucătarul şef al galei Oscarurilor a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Bucătarul şef al galei Oscarurilor a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood
Austriacul Wolfgang Puck, "chef" al galei Oscarurilor de peste 20 de ani, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii la care a fost însoţit de regizorul Brett Ratner ş...

Unic pe plaiuri mioritice. Inlăceni, satul-labirint unic în România

Unic pe plaiuri mioritice. Inlăceni, satul-labirint unic în România
În sud-vestul județului Harghita, la 25 de kilometri de Odorheiu Secuiesc, vei da peste un sat unic în țara noastră. Inlăceni este un sat-labirint care are mai multe ulițe decât case. Cea mai...

REŢETA ZILEI: Stracciatella alla romana (supa tradiţională a Romei)

REŢETA ZILEI: Stracciatella alla romana (supa tradiţională a Romei)
Ingrediente: 1,5 l supă de carne, 4 ouă, 50 g parmezan, un praf de nucşoară, o linguriţă coajă de lămâie, un praf de sare Mod de preparare: Într-un bol, se bat bine ouăle, cu telul, apoi se...
Serviciul de email marketing furnizat de