x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Tarantule tempura, carne de cămilă la grill și salată cu viermi de mătase în sezonul 4 „Chefi la cuțite”

0
11 Sep 2017 - 18:30
Tarantule tempura, carne de cămilă la grill și salată cu viermi de mătase în sezonul 4  „Chefi la cuțite” Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto


Începând de astăzi, 11 septembrie, de la ora 20:00, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în arena culinară încă o dată, în noua ediție a emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena  1. Competiția este mai mare ca niciodată, căci fiecare a câștigat până acum un sezon, iar noua miza pusă în joc va trebui să fie cucerită printr-o strategie bine pusă la punct, cu ajutorul celor mai talentați concurenți. Totuși, până a ajunge la momentul în care se stabilesc echipele, simpaticii bucătari au parte de surprize la cel mai savuros moment al preselecțiilor: jurizarea pe nevăzute.

Primele filmări ale show-ului au adus deja în fața juraților personaje interesante și preparate inedite, ce au dat naștere celor mai spumoase reacții din partea chefilor. Zâmbete, ironii, contraziceri ,,la cuțite”, dar și verdicte oferite direct cu picioarele de pe masa de jurizare, toate fac parte din spectacolul primei etape a emisiunii. Bontea și Dumitrescu au dezvăluit că există o varietate de preparate light, vegane, sau gătite într-un mod cât mai natural, căci transformarea spectaculoasă a lui Cătălin Scărlătescu i-a inspirat pe participanți, care au echilibrat mai bine ca niciodată balanța între savoare și sănătate. Dar pentru că vorbim despre un show culinar, vor exista și farfurii cât mai exotice și bogate în asocieri bizare, iar chefii nu se vor aștepta ca la degustarea pe nevăzute să descopere tocăniță din coadă de bou, carne de cămilă la grill, salată cu viermi de mătase, sau tarantule. Iar acestea sunt doar câteva exemple din periplul culinar la care îi vor supune noii concurenți pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Deși preparatele ciudate stârnesc interesul, o astfel de experiență presupune renunțarea la prejudecăți.  Așadar, cei trei bucătari vor fi nevoiți să iasă din zona de confort, să își depășească fobiile și să pornească într-o călătorie gastronomică ce satisface curiozitatea celor mai excentrici pofticioși.

Care din cei trei își va adjudeca această competiție în următoarea ediție, ce reacții le provoacă preparatele exotice din farfurii și care dintre chefi nu va rezista acestei probe de curaj, toate din 11 și 12 septembrie, de la ora 20:00 la Antena 1, în noul sezon ,,Chefi la cuțite”!

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite,   chef florin dumitrescu,   catalin scarlatescu

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 1643


Mai multe titluri din categorie

Rețeta zilei de vineri. Înghețată de casă (ca în vremea lui Bacalbașa)

Rețeta zilei de vineri. Înghețată de casă (ca în vremea lui Bacalbașa)
Pe la anul 1930, "când era (stră)bunica fată", prin bucătăriile caselor cu ştaif din centru, ori prin gospodăriile mai răsărite de la mahala, îngheţata se pregătea... la ciubăr. Da, da, aţi auzit bine. Şi...

Rețeta zilei: Creveţi cu legume şi caşcaval

Rețeta zilei: Creveţi cu legume şi caşcaval
Ingrediente: 15 creveţi, o ceapă mică, 2 ardei semi-iuţi, o roşie mică, 12 roşii cherry, 35 g caşcaval/mozzarella, 3 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, 1/4 linguriţă boia dulce, sare,...

Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene)

Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene)
Nu sunt mulți cei care știu că primul „tratat de sulcețuri” a fost scris de Nostradamus. Nostradamus - profetul, Nostradamus - alchimistul, Nostradamus - expertul în poțiuni otrăvitoare ca și în leacuri...

Concert la groapa de gunoi

Concert la groapa de gunoi
Un concert va avea loc marţi, la Pata-Rât - zona în care și-au ridicat adăposturi cei mai săraci locuitori ai Clujului, pe o scenă amplasată lângă rampa de gunoi. Evenimentul este organizat în cadrul...

Sandalele cu toc - piesa centrală din garderoba de vară

Sandalele cu toc - piesa centrală din garderoba de vară
Sandalele sunt semnătura verii în ţinutele pe care fashionistele le abordează în sezonul cald. Modelele cu toc dau personalitate outfiturilor şi vorbesc grăitor despre degajarea, siguranţa şi succesul femeilor...

Ce tipuri de pantofi se poartă în sezonul cald 2018

Ce tipuri de pantofi se poartă în sezonul cald 2018
  Pantofii cu toc aşteaptă în garderobă cel puţin la fel de nerăbdători ca stăpânele lor, ivirea primăverii. Instalarea sezonului cald îi scoate la rampă şi îşi redobândesc repede statutul de...

"Picnic urban" pe Schitu Măgureanu sâmbătă şi duminică

"Picnic urban" pe Schitu Măgureanu sâmbătă şi duminică
Bulevardul Schitu Măgureanu va fi închis traficului auto sâmbătă şi duminică şi va găzdui cea de-a doua ediţie a seriei de "Pietonale în Cartierul Creativ Proiectul a fost desemnat câştigător în cadrul...

7 modele de tenisi trendy pentru 2018

7 modele de tenisi trendy pentru 2018
În ultimii ani, tot mai multe tipuri de tenişi se abat într-un mod creativ și ingenios de la binecunoscutul tipar tradiţional de design și cromatic, lucru care le încantă pe fashioniste. Modelele aflate în...

Raluca de la Bambi, declarație surprinzătoare: ”L-am luat în brațe și am fugit cu el la Urgențe”

Raluca de la Bambi, declarație surprinzătoare: ”L-am luat în brațe și am fugit cu el la Urgențe”
Galerie Foto Raluca Tănase, una dintre cele două surori din trupa Bambi, spune despre cățelul ei Bubu că este răsfățatul familiei, pentru că toată lumea îi face poftele. Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că...

Ce machiaj purtam in aceasta vara si care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem cand ne fardam!

Ce machiaj purtam in aceasta vara si care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem cand ne fardam!
Galerie Foto Make-up artistul Oana Raduca iti dezvaluie secretele din spatele trusei de make-up. Vrei sa fii in pas cu moda si in materie de machiaj, in aceasta vara? Specialistii spun ca in acest anotimp, fata...

Târg de antichităţi la Muzeul Ţăranului Român

Târg de antichităţi la Muzeul Ţăranului Român
Peste 40 de colecţionari din toată ţara vor participa, începând de vineri, timp de trei zile, la Târgul de antichităţi organizat la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. "În miez de vară, în preajma...

Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve

Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve
Galerie Foto Catrinel Sandu a acceptat să vorbească despre momentele grele trăite după despărțirea de soțul său și, mai ales, despre cum a reușit să treacă peste ele. Catrinel Sandu și cele două fiice ale sale Sara,...

VIDEO Asa arata o insula vanduta pentru 3,2 milioane euro

VIDEO Asa arata o insula vanduta pentru 3,2 milioane euro
Video In renumitele insule Baleare, un loc indragit de odihna nu doar pentru spanioli, pentru numai 3,2 milioane de euro a fost vanduta insula Colom, cea mai mare dintre cele care inconjoara Menorca.   Cu o...

Laptele de șteandru - o rețetă de la stână

Laptele de șteandru - o rețetă de la stână
Lumea satului nu mai e ca acum o sută de ani. Fiindcă meșteșugurile s-au uitat, ciobanul nu știe ce să facă cu lâna. Femeile nu mai știu să toarcă și, câteodată nu mai știu nici a face brânza ori laptele...

Rețeta zilei: Brioşe cu porumb şi cârnaţi

Rețeta zilei: Brioşe cu porumb şi cârnaţi
Ingrediente: 350 g cârnaţi proaspeţi sau afumaţi, un ardei gras, 150 g porumb fiert, 2 fire de ceapă verde, 50 caşcaval, 150 g făină, 100 g mălai, 2 linguri ulei de măsline, 2 pahare iaurt grecesc, 2...
Serviciul de email marketing furnizat de