x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul mariajului fericit. Ce spun astrele despre nuntă și căsnicie

Horoscopul mariajului fericit. Ce spun astrele despre nuntă și căsnicie

09 Iul 2014   •   20:44
Horoscopul mariajului fericit. Ce spun astrele despre nuntă și căsnicie

Te pregătești de nuntă dar încă ai îndoieli în ce privește... fericirea care te așteaptă alături de omul pe care îl iubești? Cine nu-și dorește o căsnicie lungă și fericită?! Află ce spun astrele despre compatibilitate, dragoste și mariaj.

Pentru un mariaj fericit ar trebui ca fiecare dintre cei doi parteneri sa inteleaga si sa respecte nevoile si dorintele celuilalt. Din fericire, astrologia iti poate veni de multe ori in ajutor pentru a-ti cunoaste cat mai bine sotul.

Citește și
Horoscopul dragostei pentru vara 2014

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Cei care sunt nascuti in zodia Berbecului sunt persoane pasionale si entuziaste. Sunt interesati sa-si intemeieze o familie cu multi copii. Le place sa-si decoreze singuri casa si sa le faca surprize celor dragi. Dar, intr-un mariaj, Berbecii sunt cei care asteapta deseori sa primeasca. Poate uneori chiar mai mult decat sa dea! E momentul cand ar trebui sa se intrebe daca e bine cum procedeaza si sa incerce sa dea macar cat primesc. De multe ori sunt egoisti si isi ranesc partenerul, chiar si fara sa realizeze ca fac acest lucru. E nevoie de mai multa atentie fata de partener, care poate sa sufere din cauza actiunilor constiente sau inconstiente ale berbecilor. Un Berbec va face casa buna cu un alt Berbec, dar si cu un Varsator, o Balanta sau un Sagetator.

Află ce spune HOROSCOPUL MARIAJULUI despre celelalte zodii, AICI.




 

×
Subiecte în articol: felicia horoscop mariaj relaţii